Velvet vloerkleed nodig? Mooi! Bij Velvet Woonaccessoires zijn we namelijk gek op velvet vloerkleden. We hebben ons best gedaan om de mooiste opties voor je te verzamelen en deze vind je hieronder. Voor welk velvet vloerkleed ga jij?

De vijf mooiste velvet vloerkleden van oktober 2022

1. Tapijtenloods Enjoy Effen Velvet Vloerkleed Beige Laagpolig
Liefhebbers van de Hotel Chique look opgelet: dit is hét vloerkleed waar jullie naar op zoek zijn! Dit vloerkleed van Tapijtenloods is identiek aan de kleden die je voorbij ziet komen op Pinterest wanneer je op zoek gaat naar foto’s die gerelateerd zijn aan ‘Hotel Chique’. Bekijk snel dit prachtige kleed op de website van Bol.com. 

2. Vloerkleed Mart Visser Velvet Touch Chalk Grey 
Nog zo’n topper die onder de Hotel Chique trend valt maar dan in de kleur Chalk Grey. Dit kleed zal prachtig staan in een zithoek met minimalistisch kleurgebruik maar ook in je slaapkamer staat een kleed als deze erg mooi. Bekijk dit vloerkleed van Mart Visser hier op de website van Bol.com.

3. Lalee Cloud – Vloerkleed 
Wil je warmte toevoegen aan jouw woning en wil je dit graag doen met een bruin velvet vloerkleed? Kijk dan eens naar deze prachtige optie van het merk Lalee Cloud. Dit vloerkleed is prachtig om te zien en bovendien prima betaalbaar. I love it! Bekijk dit vloerkleed hier op de website van Bol.com.

4. Vloerkleed Mart Visser Velvet Touch Intense Grey
Niets zo chique als een velvet vloerkleed in een zwarte kleur. Nu noemt Mart Visser deze kleur officieel ‘Intense grey’ maar hij is zoals je ziet erg donker grijs en hangt bijna tegen zwart aan. Wanneer je kinderen in huis hebt en de beige opties te besmettelijk vindt is dit een geweldige optie om te overwegen. Bekijk dit vloerkleed van Mart Visser hier op de website van Bol.com.

5. Lalee Cloud – vloerkleed
Vind jij bovenstaande opties maar saai en ben jij juist op zoek naar een vloerkleed in een knalkleur? Bekijk dan eens dit knalgele velvet vloerkleed van Lalee Cloud. Dit kleed spat van het scherm af en dat effect ga je dus ook zeker bereiken in jouw eigen woonkamer. Eye-catcher alert! Je bekijkt dit kleed hier op de website van Bol.com.

velvet vloerkleed taupe fluwelen kleed

Hoe mooi is dit vloerkleed van Mart Visser? Klik hier om meer te bekijken van dit velvet vloerkleed.

Velvet vloerkleed voor jouw woning

Velvet vloerkleden zijn natuurlijk hetzelfde als fluwelen vloerkleden. Velvet is namelijk simpelweg de engelse vertaling van het woord fluweel. Velvet vloerkleden zijn dus heerlijk zachte vloerkleden die je kunt gebruiken in verschillende ruimtes. Ze maken je huis comfortabel en zorgen bovendien voor een gezellige uitstraling. Velvet vloerkleden staan prachtig bij de wat meer koude materialen zoals goud en marmer maar kunnen ook erg mooi worden gecombineerd met andere velvet woonaccessoires zoals een velvet poef of velvet sierkussens.

Velvet vloerkleden in verschillende ruimtes

Velvet vloerkleden staan prachtig in welke ruimte dan ook. Zo kan je bijvoorbeeld een velvet vloerkleed onder je zithoek leggen, onder je velvet bankje bijvoorbeeld, maar ook in de slaapkamer staat een velvet vloerkleed prachtig. Je kunt natuurlijk kiezen voor een vloerkleed wat glanst (perfect voor huizen in de zogeheten Eric Kuster stijl) maar er bestaan ook wat meer minimalistische modellen. Zo bestaat er hoe dan ook een mooi fluwelen vloerkleed voor elke ruimte. Ook voor jouw interieur!

Velvet vloerkleed in jouw kleur

Een fluwelen vloerkleed kan natuurlijk gemaakt worden van welke kleur dan ook. Of je dus op zoek bent naar een velvet vloerkleed in zwart, wit, beige, okergeel, groen, bruin of iets heel anders: de kans is groot dat jouw perfecte kleur er ook tussen zal zitten. Wanneer we kijken naar de trendkleuren van 2022 wordt er op het gebied van velvet vaak gekozen voor zwarte velvet vloerkleden, zilveren fluwelen vloerkleden en voor beige velvet vloerkleden. Voor welke kleur ga jij?

velvet vloerkleed

Fluwelen vloerkleden voor de stijl ‘Hotel Chique’

Het zal je niet zijn ontgaan: bij VelvetWoonaccessoires zijn we gek op de trend ‘Hotel Chique’. Bovenstaande vloerkleden passen daar gelukkig ook fantastisch bij. Een velvet kleed in de kleur ’taupe’ mag namelijk absoluut niet ontbreken in jouw hotel chique woonkamer. Tip: combineer je hotel chique velvet vloerkleed met een paar mooie velvet sierkussens om het geheel helemaal af te maken.

Velvet vloerkleden bij Velvet Woonaccessoires

We hebben ons best gedaan om de mooiste velvet vloerkleden voor je op een rijtje te zetten. Mis je nog een speciaal kleed en vind jij dat dit kleed hier ook zeker tussen hoort? Stuur ons dan vandaag nog een tip via contact@velvetwoonaccessoires.nl.