Velvetwoonaccessoires.nl

Het platform Velvet woonaccessoires is een verzamelplek van everything velvet. Op deze website vind je mijn tips voor allerlei verschillende soorten velvet woonaccessoires. Je vind hier de mooiste velvet hoofdborden, velvet sierkussens, velvet poefs, velvet plaids, velvet bankjes, velvet vloerkleden en ga zo maar door. Ben jij al om? We wensen je heel veel shopplezier!

Waarom is Velvet Woonaccessoires opgezet?

Wanneer je gek bent op velvet woonaccessoires maar merkt dat het velvet aanbod per winkel best wel beperkt is kan dit best wel frustrerend zijn. Daar wilde ik (Sharon) een oplossing voor vinden. Ik struin dus wekelijks alle webshops af naar de mooiste velvet woonaccessoires voor jou! Zo kan jij binnen no-time jouw woonhuis vullen met de mooiste fluwelen woonaccessoires.

Wie zit er achter Velvet Woonaccessoires?

Hi! Mijn naam is Sharon en ik ben de eigenaresse van VelvetWoonaccessoires.nl. Ik ben al jaren groot liefhebber van interieurwinkels en interieurplatformen en laat me graag inspireren door de laatste trends. Omdat ik zelf gek ben op velvet meubels en velvet accessoires besloot ik een platform op te zetten waarop je alle mooie fluwelen meubelstukken en fluwelen accessoires van Nederlandse webshops terug zou kunnen vinden. Dat is voor liefhebbers van velvet, fluweel en velours accessoires (hoe je de stof dan ook noemt) wel zo makkelijk én leuk natuurlijk!