Hoe combineer je velvet met andere materialen? Dit zijn de mooiste opties in 2022

  • Berichtcategorie:Interieur tips
hoe combineer je velvet

Velvet combineren doe je zo!

Vind je het lastig om velvet te combineren met andere materialen? Dat hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Velvet kan gelukkig met heel veel soorten stoffen en materialen worden gecombineerd maar er zijn natuurlijk wel een aantal materialen te noemen waarbij de fluwelen stof extra goed tot zijn recht komt. We delen vandaag drie trendy opties met jullie.

Marmer

Als er iets geweldig staat bij producten die gemaakt zijn van velvet materialen dan is het wel marmer. Zowel wit marmer als zwart marmer staat prachtig bij de glimmende zachte stof. Mooie veelvoorkomende combinaties zijn witte marmeren tafels in combinatie met zwarte velvet eetstoelen of marmeren bijzettafels met velvet tafelboeken. Gordijnen die gemaakt zijn van een fluwelen stof staan ook erg mooi bij een marmeren vloer en laten het geheel direct een stuk warmer ogen.

Goud

Ook goud doet het erg goed bij velvet producten. Het zachte velvet combineert prachtig bij het koude, glanzende goud. Combineer je velvet tafelboeken met een gouden kandelaar of plaats een gouden tafellamp op het nachtkastje naast je velvet hoofdbord. Succes gegarandeerd.

Matzwart

Houd jij het liever wat rustiger in jouw woonkamer? Dan raad ik je aan eens te kijken naar matzwarte items. Op dit moment zien we namelijk erg veel mooie matzwarte vazen, bijzettafels en kaarsenhouders voorbijkomen welke ook een prachtige combinatie vormen met de velvet trend. Met mooie velvet sierkussens bijvoorbeeld, of velvet plaids!

Voor welke optie ga jij? Marmer, goud of toch matzwart?

Geef een reactie